+

Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF

A vonatkozó jogszabályok:

"https://www.gov.uk/online-and-distance-selling-for-businesses" weboldal taglalja a részleteket, mint hivatalos vonatkozó jogszabályok Angol vállalkozás távoli eladások vonatkozásában online.

Jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségen szivesen válaszolunk feltett kérdésedre. Fenntartom a jogot a megrendelés indoklás nélküli visszautasítására.

A vásárlási tájékoztató tartalmazza a weboldal üzemeltetőjének adatait.

További kapcsolódó dokumentumok, melyek szabadon olvashatóak és nyomtathatóak a webáruházban:

- Adatvédelmi tájékoztató

- Vásárlási tudnivalók / feltételek

- Elállási nyilatkozat

- Barion kártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Kapcsolat

  • 28 Harlech Court, Ellesmere Port, CH65 5DY, Cheshire, United Kingdom
  • +36709049699
  • info[kukac]termeszetesenneked.hu

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.